Sony XH Series

 

XH95

Върховен контраст и звук, най-добрият ни 4K LCD

Подобреният контраст и тънкият дизайн на декоративната рамка осигуряват завладяващо гледане от всякакъв ъгъл. С прецизно съвпадащи звук и картина, ще чуете действието от точното място на екрана.

Насладете се на прецизността на реалистичния контраст

Разберете колко реална може да бъде картината, когато фините детайли са налице. С независимо осветени светодиодни зони Full Array LED осигурява по-реалистичен контраст, като прави светлите зони по-светли, а тъмните – по-тъмни. Контрастът е допълнително подобрен от X-tended Dynamic Range™ PRO, който настройва яркостта съобразно светлините и сенките.

По-реалистични цветове и контраст

С Object-based HDR remaster цветовете на отделни обекти на екрана се анализират и контрастът се коригира, за разлика от много телевизори с една контрастна скала от черно към бяло. Обектите се подобряват индивидуално и телевизорът може да възпроизведе по-голяма дълбочина, по-дълбоки текстури и по-реалистични картини.

Превъзходна разделителна способност, каквото и да гледате

Съдържанието може да придобие реалистична 4K разделителна способност с функциите на Sony. Нашият X1™ Ultimate, двойно по-бърз от X1™ Extreme, анализира и обработва данните, за да обогати 4K картините с реалистични детайли и текстури. Дори мащабът на картините в 2K и Full HD се повишава до 4K от 4K X-Reality™ PRO чрез уникална 4K база данни. Разделителната способност на обектите се оптимизира от Object-based Super Resolution за възпроизвеждане на реалистични текстури.

Sony XH95 Series
Sony XH95 Series

Прекрасно съчетание на картина и звук

Звукът от традиционните телевизори с високоговорител, разположен под екрана, често не е в синхрон с картината. Нашето Acoustic Multi-Audio™ включва два високоговорителя за високи честоти, позициониращи звука, на гърба на телевизора, които позволяват на звука да следва действието за наистина завладяващо изживяване. Независимите усилватели се контролират поотделно за прецизно управление на позиционирането на звука на високоговорителите при високи тонове, повишавайки звуковото налягане и стабилността за повече реализъм.

Звукът е навсякъде около вас с Dolby Atmos®

Звукът ви обгражда, сякаш сте в самата сцена. При Dolby Atmos звукът идва и отгоре, и отстрани. Така чувате звуците от реалистична посока и се наслаждавате на многоизмерно изживяване.

Многопространствен звук с S-Force Front Surround

Чуйте звука, сякаш е от отделни високоговорители за съраунд звук. Като преобразува входовете, S-Force Front Surround възпроизвежда виртуално система с множество високоговорители за съраунд звук в телевизора ви за един изключително завладяващ звук.

Чувайте гласовете ясно

С функцията за мащабиране на гласа можете да чувате човешка реч ясно, без да е необходимо да повишавате силата на звука – идеално за новини и документални филми.

Равна повърхност, без разсейване

Елегантният и равен дизайн с дискретна стойка и тънка декоративна рамка задържа фокуса върху най-важното – картината.

Равна алуминиева повърхност

Задържа фокуса върху картината, а не върху телевизора.

Дискретна стойка, двойно позициониране

Незабележимата стойка стои дискретно на рафта и няма да попречи на зрителското изживяване. Благодарение на широките и стеснените настройки може да я използвате на големи и малки рафтове.

Край на хаоса с кабелите

Държачи придържат кабелите скрити, така че телевизорът да изглежда добре отпред, отстрани и отзад.

Sony XH95 Series
Sony XH95 Series

Яркост, съобразена с помещението

При обикновените телевизори яркостта остава същата, независимо от осветлението в стаята, затова картината е твърде тъмна или твърде ярка. Този телевизор има вграден светлинен сензор, който оптимизира яркостта към условията в помещението – увеличава яркостта в светли стаи и я намалява в тъмни – така че картината да бъде идеална.

Звук, съобразен с обстановката

Звуковото изживяване се променя в зависимост от обстановката в стаята. Завесите например поглъщат звука, а предметите пред телевизора може да нарушат движението му, като компрометират качеството на чутото. Този 4K Ultra HD телевизор открива обекти и възпроизвежда подобрен звук, съобразен със стаята.

Виждащо се в тъмното дистанционно с подсветка

Просто задръжте нагоре дистанционното с вградена подсветка за промяна на каналите и силата на звука, когато гледате телевизия на тъмно.

Просто говорете, забавен начин за откриване на нови светове

Открийте цялото развлечение, за което може да си мечтаете, със скоростта на говора си. С модерно гласово управление този Android Smart TV ви позволява светкавично да се насладите на филми и телевизионни предавания от приложения или от ефира.

Изживяване както го е искал твореца

Ако картината се компресира цифрово от кино за телевизия, качеството страда и изживяването ви не е такова, каквото си е представял режисьорът в студиото. Широката гама от функции ви позволява да се насладите на оригиналното качество у дома, както е искал режисьорът.

Студийно качество с Netflix Calibrated Mode

Режимът е специално разработен, така че да се наслаждавате на продукцията на Netflix и на същото качество на картината като във висококачествено телестудио. С Netflix Calibrated Mode визията и умисълът на твореца са напълно запазени.

Усещане като на кино

Насладете се на изживяване като на кино. С Dolby Vision™ усещането при сцените силно наподобява реалния живот за едно по-автентично изживяване, докато Dolby Atmos™ изпълва стаята със завладяващ съраунд звук.

Sony XH95 Series

Телевизор Sony KD49XH9505B 49" 4K HDR TV KD49XH9505B

 • 49"
 • 3840 x 2160 Pixels
 • 4K Ultra HD LED
 • X-tended Dynamic Range PRO
 • Dolby Atmos

296900лв.254900лв.

Телевизор Sony KD43XH8196B 43" 4K HDR TV KD43XH8196B

 • 43"
 • 3840 x 2160 Pixels
 • 4K Ultra HD LED
 • X-Balanced Speaker; Dolby Atmos

175900лв.152900лв.

Телевизор Sony KD49XH8196B 49" 4K HDR TV KD49XH8196B

 • 49"
 • 3840 x 2160 Pixels
 • 4K Ultra HD LED
 • X-Balanced Speaker; Dolby Atmos

186900лв.161900лв.

Телевизор Sony KD55XH8196B 55" 4K HDR TV KD55XH8196B

 • 55"
 • 3840 x 2160 Pixels
 • 4K Ultra HD LED
 • X-Balanced Speaker; Dolby Atmos

218900лв.189900лв.

Телевизор Sony KD65XH8196B 65" 4K HDR TV KD65XH8196B

 • 65"
 • 3840 x 2160 Pixels
 • 4K Ultra HD LED
 • X-Balanced Speaker; Dolby Atmos

285900лв.248900лв.

Телевизор Sony KD85XH9505B 85" 4K HDR TV KD85XH9505B

 • 85"
 • 3840 x 2160 Pixels
 • 4K Ultra HD LED
 • X-tended Dynamic Range PRO; 6x X-Wide Angle
 • Acoustic Multi Audio; X-Balanced Speaker; Bi-AMp Dolby Atmos

899900лв.827900лв.

×